LSK får mental hjelp

Bedre føre var enn etterpåklok. Derfor har serieleder Lillestrøm hentet inn mental hjelp.

Romerikingene topper serien, og har ikke gått på et eneste feilskjær denne sesongen. For å minske sjansen for at det blir noen i det hele tatt, fikk Uwe Rösler og spillerne mandag besøk av en mental ekspert.
John Foppe ble født uten armer, men har jobbet for Miami Dolphins i amerikansk fotball, har skrevet bøker, eier et stort firma, har en mastergrad i sosialarbeid, maler og har lært å stå på ski.
- Vi skal bruke ham, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til VG.
Og Rösler legger til.
- Denne klubben har hatt en tendens til å svikte når det gjelder som mest, sier tyskeren.
Og tenker på fjorårets cupfinale og årets Royal League-finale. For Rösler var de to tapene store nedturer, og håpet er at Foppe skal hjelpe laget til å bli best også når det gjelder som mest.

Lillestrøm-spillerne har hatt mange grunner til å juble i 2006. Blir det flere med John Foppe som mental hjelp?

(FOTO: HEIKO JUNGE/SCANPIX)

16.05.06 07:25  

Copyright © 2006 TV 2. All rights reserved.
Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med TV 2 Nettavisen AS (utgiver) eller med Mediebedriftenes Klareringstjeneste (www.klarering.no) er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.